مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر پشت بام

باسلام بنده 1 واحد آپارتمان را خریداری کردم که در طبقه سوم آپارتمان 3 طبقه 9 واحد واقع شده از قرار معلوم صاحب خانه قبلی که این واحد را به بنده فروخته با انجام کارهایی مشکلات سقف را پنهان کرده بنده با مشاهده سقف که در به ظاهر سالم بود آپارتمان را خریداری کردم و گویا سقف از قبل مشکل داشته و یکی از از اهالی طبقه سوم آن بخش از پشت بام را که مربوط به سقف خانه خود می شد تعمیر کرده بعد از آن صاحبخانه قبلی خانه بنده اقدام به شکایت علیه او به دلیل نشت آب و رطوبت و شیب آب به سمت سقف خانه خود کرده و مبلغی پول دریافت کرده که به گفته خودش آن مبلغ برای ایزوگام کردن تمام بخش سقف مربوط به خانه کافی نبوده و اقدام به استفاده از ضد رطوبت کرده این حرف‌ها را بعد از آنکه خانه را به بنده فروخت بازگو کردن بعد از آنکه من جویای مشکلات سقف شده و با ایشان تماس گرفتم . حال سقف خانه بنده با مشکلات شدید ترین روبرو شده و همچنین سقف خانه دیگری که در طبقه سوم قرار دارد که از قضا آن هم تعمیر نشده مشکلات بیشتری از جمله رطوبت بیشتر مواجه شده بنده با مدیر ساختمان چندین بار صحبت کرده و جلسه تشکیل شده که اقدام به تعمیر آن کنیم ولی در زمانی که باید هر واحد مبلغ خود را بپردازد از پرداختن مبلغ و یا چک ضمانت سرباز زده و تمام اقدامات را به گردن بنده و واحدی که در طبقه سوم واقع شده و تعمیر نشده انداخته و می گویند که این دو واحد تعمیرات را انجام دهند و در اقساط چند ماهه آن مبلغ را اهالی ساختمان پرداخت خواهند کرد

پاسخ ها :

علی حسین زاده

علی حسین زاده :

باسلام
چنانچه موضوع از طریق مصالحه مرتفع نگردد باب اقدام قضایی براساس مبایعه نامه تنظیمی مفتوح می باشد که این اقدام می تواند فسخ یا تعدیل باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید فسخ قرارداد را بخواهید یا مطالبه آرش داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

میتوانید فسخ قرارداد را بخواهید یا مطالبه آرش داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر عیب جدی و مخفی بوده حق فسخ دارید