مشاوره حقوقی رایگان - قانون مربوط به مشاعات و و هزینه‌ این قسمتها

باسلام
یک سوال در مورد لوله کشی و هزینه های آن و مکانها و قسمتهایی که بواسطه تخریب یا تعمیر لوله کشی و زهکشی آب و فاضلاب ساختمان مورد تخریب یا بازسازی قرار میگیرد سوال داشتم و خواستم بدونم کف طبقه ی همکف که بخاطر نشست زمین و خرابی و نشتی لوله‌های فاضلاب آپارتمان و لوله‌ی خروجی فاضلاب، مورد تخریب و بازسازی مجدد قرار میگیرد آیا جزو مشاعات محسوب شده و باید تمامی مالکین واحدها در مخارج آن سهیم باشند و یا تمامی مخارج اعم از لوله‌ ای فاضلاب تمامی طبقات که از کف همکف عبور میکنند و بخاطر فرسودگی و پوسیدگی ناچار به تخریب و تعمیر و بازسازی لوله‌ها و کف واحد همکف میشود به عهده مالک طبقه‌ی همکف میباشد،؟
خیلی خیلی تشکر میکنم بابت کمک و راهنماییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بسته به توافق ساکنین است و میزان مشاعات در سند و مبایعه نامه و نقشه ملک مشخص شده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت اخذ توضیحات بیشتر از جنابعالی و ارائه راهکار مناسب حقوقی و دقیق از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر جزو مشاعات است به عهده همه ی ساکنین می باشد اما اگر لوله ی اختصاصی یکی از واحد هاست به عهده ی خودش است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام همه چیز بستگی به توافق ساکنین دارد میزان مشاعات در سند و نقشه ملک باید مورد توجه قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جزو مشاعات است به عهده همه ی ساکنین می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله جز مشاعات محسوب میشود و هزینه آن بر عهده تمام مالکان به نسبت مساحت اختصاصی میباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید احراز شود اگر لوله اختصاصی است واحد مربوطه در غیر اینصورت جزء مشاعات و کلیه مالکین باید پرداخت نمایند