مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام بنده در آبان‌ ماه همسرم را از خونه مشترک که‌ باباش برامون گرفته‌ بود منزل را ترک کردم چون همش منت می گذاشت. در این مدت چند نفر را فرستادن که بیام به خونه منم‌ نرفتم. چون کار و‌ محل زندگیم‌ شهر خودم هست. از من به عنوان ترک نفقه شکایت کردن. رفتم پیش باز پرس. بازپرس گفت چرا تو این مدت خبری ازش نگرفتی منم دلایل بالایی را عنوان کردم. و گفتم تو مهر و آبان مبلغ یک میلیون و پانصد هزار تومان پول واسش واریز کردم به عنوان نفقه ماههای پیش رو. در اسفند ماه براش اظهار نامه فرستادم که حسابش را اعلام کنه ولی حسابش را مسدود کرده بود. الان برام پیام اومده که جلب دادرسی داری . آیا من با وجود اینکه کارمندم محکوم میشم ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ممکن است چون ترک نفقه به کارمند بودن شما ربطی ندارد. ولی دلایل جدید ارایه نمایید تا مبری شوید زیرا بازپرسی این دلایل را قبول ننموده است