مشاوره حقوقی رایگان - ارسال عکس خصوصی

سلام من خانم هستم. مدتی با آقایی در ارتباط بودم و قصدمون ازدواج بود که به دلایلی تصمیم به تموم کردن اون ارتباط گرفتم‌ . خانواده من در جریان این ارتباط نبودن ولی ایشون شماره پدرم عموم و محل کارشون رو دارن و یک عکس هم از من دارن با لباس باز که صورتم مشخص نیست در عکس ولی من میترسم بخاطر دشمنی انتقام و ابروی من رو بردن اون عکس یا چت هامونو برای پدرم یا عموم بفرسته . در صورتی که این کار رو انجام بده (و اگر تهدیدی در کار نباشد یعنی تهدید نکرده که اینکارو میکنه ولی با شناختی که دارم میدونم ممکنه انجامش بده بدون اینکه قبلش چیزی بگه یا تهدیدی کنه) آیا من میتونم ازش شکایت کنم اگر‌این کارو کنه؟؟؟ با توجه به اینکه عکس رو برای اقوام خودم فرستاده و تهدید هم نکرده میتونم شکایت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان شکایت از و جرم آن هم کم نیست می توانید وکیل بگیرید