مشاوره حقوقی رایگان - همسرم سعی در کشتن فرزندانم و خودش را دارد

سلام
همسرم چند وقتی است که فرزندانم را ترغیب می کند تا با خوردن زهر و سم چغندر خودکشی کنند. چگونه باید شکایت کنم و فرزندانم را نجات دهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان تهدید و عدم امنیت جانی میتوانید شکایت کنید از دفاتر خدمات قضایی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بهتر از طریق یک مشاور و روانشناس موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان تهدید و عدم امنیت جانی میتوانید شکایت نمایید در ضمن ابتدا با 124اورژانس اجتماعی تماس بگیرید