مشاوره حقوقی رایگان - در مورد خودسوزی

سلام خسته نباشید ما عروسی داشتیم که با مادرم درگیری لفظی پیدا کردن و بعد رفته با خواهرانش به مادر و خاله و خواهرم که به خاطر فوت پدرم منزل ما بودن حمله ور شدند و عروس ما هم با دیدم دعوا دو طرف اقدام به خودسوزی کرده و فوت کرد حال پدر عروس ما شکایت کرده که ما تحریکش کردیم در حالی که قبلا به خاطر فوت پدرم در بالا پیش ما با محبت با او رفتار می کردیم و هیچ مشکل نداشیم آلان پدرش میگه من دو تا شاهد دارم که میگن مادرم بهش گفته این نفت برو خودت را بسوزان در حالی که ما 5 تا شاهد داریم که چنین چیزی نبوده و استشهاد اون روز پاسگاه هم کامل هست و ما هم به 110 زنگ زدیم نظر کلی شما کارشناسان عزیز چیست آیا جرم متوجه ما است

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام اثبات جرم برعهده شاکی است ولی در کل به نظرمسولیتی متوجه شما نمی گردد