مشاوره حقوقی رایگان - فروش جنس تقلبی

با سلام و خسته نباشید
ما سال 98یه لباسشویی مدل ال جی خرید کردیم شش تومن الان خراب شده بردیم تعمیرگاه میگن که ال جی نبوده و تقلبی هستش پیش صاحب مغازه رفتیم قبول کرده که تقلبی بوده ولی میگه سر منم کلاه گذاشتن و یه لباسشویی ایرانی به جاش بردارید که ما با این حساب ضرر میکنیم.الان میخوایم ازش شکایت کنیم ولی فاکتورشو نداریم ولی هم شاهد داریم هم رسید انتقال پول ایا میتونه توی دادگاه زیر حرفش بزنه که از او خرید نکردیم؟و یه سوال دیگه حکم دادگاه در صورت قبول کردن فروشنده چی هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه پیگیری کنید در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید دا‌دخواست بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با شهادت شهود و رسید و...می توانید شکایت خود را مطرح کنید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید ازش شکایت کنید چون قبول کرده که از اون خرید کردین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اتحادیه پیگیری کنید اگر موفق نشدید دادخواست دهید