مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دائم حقوق همسرم بعد از طلاق

سلام. من همسرم به دلایلی از ارتش اخراج شده و حقوقش به حساب من و دو پسرم ریخته میشه. الان همسرم درگیر مواد مخدر شیشه شده و زندگی واقعا برام دشوار شده می‌خوام بدونم میتونم ازش طلاق بگیرم یا در صورت طلاق حقوقم قطع خواهد شد ؟؟؟ چطور میتونم از دستش خلاص بشم و حقوق خودم و بچه هام حفظ بشه چون منبع درآمد دیگه ای نداریم.
ممنون از شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورت طلاق رابطه زوجیت قطع میشود و به تبع آن ارتش حقوقی به شما پرداخت نخواهد کرد.

اما اگر شوهرتان اعتیاد مضر به مواد مخدر داشته باشد می توانید با اثبات این موضوع طلاق بگیرید.
ولی همانطور که عرض شد حقوق ایشان دیگر به شما نخواهد رسید.

اگر اعتیاد شوهر مضر است و بیم به خطر افتادن جانتان می رود میتوانید از وی تمکین نکنید. یعنی در منزل جداگانه از وی زندگی کنید.
همچنین فرستادن به کمپ هم توصیه میشود