مشاوره حقوقی رایگان - تغییر یکی از 4 شهود دادگاه تعدیل اقساط مهریه

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز سوال مهمی داشتم خدمتتون.. من اعسارم پذیرفته شد اما 10 سکه پیش و 4 ماه یک سکه بریدن ندارم بدم خبرنگارم حقوقم دو تومانه کپی قراردادم رو ضمیمه استشهاد کردم و درخواست تعدیل اقساط مهریه رو دادم 4 شاهد خواستن معرفی کردم منتهی یکی از شهود عازم خارج کشور شده ایا میتونم بجاش شاهد جدید ببرم؟ میترسم بخاطر نفر چهارم به مشکل بخورم خواهش میکنم بفرمایید چکار کنم هنوز ابلاغ برای تشکیل دادگاه تعدیل اقساط مهریه نیومده تازه دادم چکار کنم برای نفر چهارم که جایگزین کنم

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

مشکلی نیست
شخص دیگری را به عنوان شاهد تعرفه نمایید