مشاوره حقوقی رایگان - کار بیش از 35 سال

اگر کسی با مدرک دیپلم با 35 سال تمام خدمت و داشتن 64 سال سن هنوز در دستگاه دولتی به عنوان کارمند رسمی مشغول به خدمت باشد و بازنشسته نشود آیا قانونی است؟ و می تواند باز هم به خدمت خود ادامه دهد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال کارکنان شاغل در دستگاههای اجرایی با مدرک دیپلم و در مشاغل غیر تخصصی با 30 سال سابقه پرداخت بیمه و 60 سال سن بازنشسته محسوب می شوند و دستگاه اجرایی مربوطه می بایست بدون در نظر گرفتن خواست کارمند ، کارمندان حائز شرایط مربوط را رأساً بازنشسته نماید و بر اساس قانون ابلاغی جدید ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان در دستگاههای اجرایی ، بکارگیری یا ادامه کار بازنشستگان فاقد شرایط لازم قانونی ، ممنوع و تخلف است .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.قطعاً این شخص شما نیستید وطرف مقابلتان است.فلذا اخذ مشاوره برای حل مشکل خودتان داشته باشید نه ایحاد مشکل برای دیگران.یاالله