مشاوره حقوقی رایگان - حق دیوارکشی و تصرف در مشاعات بدون تنظیم صورتمجلس تفکیکی

ضمن عرض سلام
یکی از مالکان سه دانگ یک ساختمان دو طبقه هستم. ساختمان دو طبقه جداگانه دارد که در پایان کار به عنوان پارکینگ و زیرزمین تعریف شده است. در خصوص نحوه تقسیم هیچگونه صورتمجلس تفکیکی وجود ندارد. مالک سه دانگ دیگر اقدام به ساخت اتاقکی در طبقه انباری نموده است و دو سال است از آن بهره برداری می نماید. آیا می توانم از وی شکایت نمایم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

میتوانید شکایت تصرف عدوانی در مشاعات نمایید