مشاوره حقوقی رایگان - تصرف در مشاعات توسط هیات مدیره

سلام
آیا هیات مدیره ساختمان میتونه در اساس نامه قید کنه که هیات مدیره میتونه مشاعات ساختمان مثلا پشت بام رو اجاره بده ؟ یعنی در واقع این بند میشه توسط هیات مدیره در اساس نامه قید بشه؟
آیا ماده قانونی یا نظریه مشورتی در مورد داشتن یا نداشتن این حق وجود داره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر تملک و تصرف قسمت مشاعات باید با اذن تمام مالکین مشاعی باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در اساسنامه آمده باشد و ساکنین به آن رای داده باشند امکان‌پذیر است