مشاوره حقوقی رایگان - جلسه رسیدگی پرونده و صدور کیفرخواست

سلام
اینجانب در شعبه بازپرسی یک پرونده دارم که یک شخص شاکی من شد تحت عنوان درگیری و ضرب و شتم که اولا این شخص دروغ میگه درصورتی که من اصلا این شخص را نمی شناسم ولی متاسفانه قاضی پرونده و دفتردار شعبه از اقوام شاکی می باشند که تا الان دو بار جلسه حضوری داشتم که هربار یا دفتردار شعبه یا خود قاضی اجازه ورود به من نمی دهند که بروم در داخل اتاق جلسه رسیدگی اظهارات و دفاعیات خود را بگم که هر دو بار به بهانه اینکه وقت جلسه رسیدگی تمام هست شما بروید کیفرخواست صادر می شود
سوالم اینه
الان باید چکار کنم و چطوری پیگیر شوم که حق ام پایمال نشود چون قاضی پرونده و دفتردار شعبه از اقوام شاکی هست دارند به شدت به آن حمایت می کند می خواهم یک لایحه دفاعیه تایپ شده را بذارم روی پرونده ولی قاضی اجازه نمی دهد لایحه را پیوست پرونده کنم باید چه کنم
نیازمند به کمک و راهنمایی همه عزیزانم
با سپاس و تشکر فراوان

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .درصورتی که کیفرخواست صادر شد می توانید در دادگاه دفاعیات خودرا مطرح کنید بهتر است وکیل بگیرید واینکه شما لایحه را از طریق دفاتر خدمات قضایی رسال کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی لایحه ارسال کنید. بطور سیستمی ثبت می‌شود و مجبورند در پرونده بگذارند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه خود را ارسال کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

لایحه خود را از طریق دفاتر قضایی ارسال کنید