مشاوره حقوقی رایگان - لایحه و دادخواست و اسناد ومدارک مرتبط با ادله اثبات

با سلام
اینجانب یک پرونده در شعبه بازپرسی دارم که تا الان چندین بار به صورت فیزیکی لایحه دفاعیه و اسناد ومدارک مرتبط با ادله اثابت گذاشتم روی پرونده تا قاضی پرونده آن را بخواند قبل از کیفرخواست ولی متاسفانه چندین باررفتم تا دوباره اسناد و مدارک روی پرونده ام نیست
الان باید چه کار کنم که دیگه این اسناد ومدارک را روی پرونده ام برندارند و قاضی هم مدرک اسناد اینجانب را بررسی کند در صدور کیفر خواست لحاظ نمایید
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسالکنید تا رسید داشته باشید در صورتی که برداشته شود باان رسید به دادستان مراجعه نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

لایحه و مدارک را بطور سیستمی از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید.