مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست

با سلام
اینجانب یک پرونده در شعبه بازپرسی دارم که تا الان چندین بار به صورت فیزیکی لایحه دفاعیه و اسناد ومدارک مرتبط با ادله اثابت گذاشتم روی پرونده تا قاضی پرونده آن را بخواند قبل از کیفر خواست ولی متاسفانه چندین باررفتم تا دوباره اسناد و مدارک روی پرونده ام نیست
الان باید چه کار کنم که دیگه این اسناد ومدارک را روی پرونده ام برندارند و قاضی هم مدرک اسناد اینجانب را بررسی کند در صدور کیفر خواست لحاظ نمایید
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

لوایح و مطالب خود را از طریق دفاتر خدمات و به صورت الکترونیکی ارسال و سپس به شعبه مراجعه و تقاضای پرینت و ثبت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
لایحه و مدارک خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید