مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار انباردار

اینجانب به مدت 4 سال انباردار شرکت بودم بنابه دلایل شخصی استعفا دادم و به مدت یک ماه از تاریخ استعفا در شرکت مشغول به کار شدم تا انبارو به یه نیروی جدید تحویل بدهم ولی متاسفانه در مدت یک ماه مدیریت هیچ نیروی جایگزینی برای انبار معرفی نکرد
در حالی که مطابق قانون کار بعد از استعفا یک ماه بایستی در محل کار حضور داشته باشیم و بنده این کارو انجام دادم و بعد شرکت رو ترک کردم و به اداره کار رفته و دادخواست نوشتم و مطابق قانون کار عمل بکنم و فردا روزی مشکل قانونی برای اینجانب پیش نیاید
بنظر شما کار بنده درست هست یا نه؟
با تشکر از مشاور محترم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

چنانچه مطابق قانون عمل نمایید مشکلی نیست لیکن می بایست کلیه اقدامات خود را ثبت نمایید و یا با اظهارنامه رسمی به کارفرما اطلاع دهید .