مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار انباردار

باسلام، بنده انباردار شرکت بودم و در پایان سال و با پایان قراردادم و با اعلام قبلی استعفا دادم ولی متاسفانه انبارگردانی نکردیم و انبار رو به نفر بعدی تحویل ندادم و بعد از سه ماه شرکت هنوز انبارگردانی نکرده و بخاطر همین حقوق ماه آخر و سفته منو نمیدن و تسویه نمیکنن و میگن اگر دوست دارید شکایت کنید یا بیاین انبارگردانی کنید و انبار رو تحویل بدین.میخوام ببینم تکلیف انبار طی این مدتی که بنده نبودم چیه و مسئولیتش با چه کسی خواهد بود آیا این تحویل ندادن انبار، برای شرکت حقی رو ایجاد میکنه که سفته منو بهم نده و تسویه نکنه؟
من میخوام این مشکل دوستانه حل بشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت کنید و حق و حقوق خود را مطالبه کنید.
بابت سفته نیز می توانید دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید وظایف قانونی خود عمل می‌کردید برای پاسخگویی به طور کامل باید قرارداد شما بررسی شود