مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار انباردار

سلام و خسته نباشید ممنون که وقت میذارید و به سوالات ما جواب میدید.
بنده یک هفته انبار دار شرکتی بودم و زیر برگ انبارداری رو امضا کردم و تحویل گرفتم. به دلایل شخصی نمیخوام ادامه بدم و فقط یک هفته انبار دست من بوده است. آیا برای تحویل انبار نیاز هست برگه ای رو تحویل بدم که انبار رو تحویل دادم؟ اگر کم و کسری باشه میتونن از من شکایت کنند؟ چون قبل از من یک نفر دیگه یک سال انباردار بوده و این که در کل شرکت و انبار دوربین مدار بسته هست.آیا بدون داشتن مدرک میتونن جهت کسری انبار علیه من شکایت کنن؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما باید انباررا تحویل دهید و سپس از آن سمت خارج شوید با این کار جلوی شکایات احتمالی را خواهید گرفت