مشاوره حقوقی رایگان - پارک کردن در کوچه بن بست

درب اصلی خانه ما در انتهای یک کوچه بن بست شش متری قرار دارد درب حیاط خلوت همسایه من نیز در کنار درب اصلی خانه من قرار دارد همسایه دو ماشین خود را جلوی درب کوچک خانه خودش پارک می‌کند آیا وی حق پارک کردن در کوچه را دارد با این تذکر که او خانه خود را دو قسمت کرده وا از درب اصلی خانه خودش هم برای پارک کردن استفاده می کند

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،پارک خودروی همسایه نباید برای رفت و آمد شما و خودرویرشما ایجاد مزاحمت نماید والا مسولیت قانونی دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه مزاحمت ایجاد کند خیر
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است