مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

یک ساله پدرم فوت کرده یه ماشین و خونه و زمین داره برادرم از زمان فوت پدرم ماشین پدرمو استفاده میکنه و میگه از این همه مال ماشین سهم منه الانم ماشین و برداشته و رفته ایا میتونیم ماشینو ازش بگیریم بدون دادن ارثی یا میتونه با توجه به ارثی ک بهش میرسه ماشینو تصرف کنه

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

میتواند ماشین را تصرف کند اما به میزان سهم الارث خویش نه بیشتر.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اموال متوفی می بایست به نسبت سهم الارث وراث تقسیم بشود این تقسیم اگر با توافق وراث مطابق توافق عمل می شود . اگر توافقی وجود ندارد تقسیم باید از طریق دادگاه انجام شود. به هرحال برادرتان نمی تواند بدون رضایت بقیه وراث در ماترک متوفی تصرفی داشته باشد .