مشاوره حقوقی رایگان - اثر انگشت

پدرم ما 2 خواهریم، به خاطر مالیات ماشین رو زد بنام خواهر کوچکم اما من در تمام ادارات از جمله لیزینگ و راهنمایی اثر انگشت و امضا زدم، الان پدر فوت شده و خواهرم مدعی شده ماشین مال اوست. آیا در تعویض پلاک اثر انگشت من میتونه در بیاد و مشکل ساز بشه.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شما بعنوان مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان به نام خواهرتان کرده باشد کاری نمیشه کرد و امکان ابطال معامله صوری نیز سخت است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به استناد همین موضوع اثر انگشت دادخواست ابطال سند بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بعنوان مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید مدارک را بررسی نمود. جهت بررسی ارتباط مشاوره ای برقرار نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

سوال شما مبهم است اگر ماشین را به نام خواهر کوچکتر تان زده است چطور ممکن است شما در ادارات از جمله لیزینگ و راهنمایی اثر انگشت و امضا زده باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به استناد همین موضوع اثر انگشت دادخواست ابطال سند بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی دارد می توانید تحت شرایطی به استناد اثر انگشت جهت ابطال سند اقدام نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر شاکی داشته باشید و هر شخص حقیقی وحقوقی ادعای جعل امضاء پدرتان را نماید توسط قاضی ارجاع به کارشناس رسمی می شود . اگر شاکی نداشته باشید موضوع منتفی است .

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سند به نام هر کس تنظیم شده باشد قانونا مالک شناخته میشود

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر خودرو را پدرتان به نام خواهرتان کرده و ایشان ادعای مالکیت دارند ایراد کار کجاست ؟؟
موردی در خصوص تعویض پلاک توسط خواهرتان به وجود نخواهد آمد مگر اینکه هر کدام از شما دو خواهر ادعایی در این خصوص داشته باشید که باید بدوا آن را اثبات نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

خیر مهم اینه که سند بنام خواهرتون هست و همین دلیل مالکیت ایشان است مگر اینکه شما بخواید ابطال سند رو به دلیل عدم مالکیت یا جزء ترکه بودن از دادگاه بخواید