مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام..پدر بنده فوت شده اند و ماشین ایشان را برادر بنده بدون رضایت اینجانب برداشته و استفاده میکنند..چطور میتوانم جلوی استفاده ایشان را بگیرم؟ یا اینکه ماشین توسط قانون ضبط شود ؟ درخواست تقسیم ترکه هم داده ام اما تا به حال اقدامی صورت نگرفته است.

پاسخ ها :

تصرف خودرو ارثی توسط برادر تصرف خودرو ارثی خودرو ارثی تقسیم ارث ارث