مشاوره حقوقی رایگان - اتمام وکالت و فوت صاحب سند

سلام و عرض ادب بنده درسال 98 خودروی پژویی را خریداری کردم و جهت تعویض پلاک وکالت 2ماهه گرفتم و به دلایلی موفق به تعویض پلاک در زمان مقرر نشدم و الان صاحب سند فوت کرده است در ضمن موتور ماشین دستکوب می باشد و در برگه سبز درج شده الان تکلیف چیست برای تعویض پلاک؟ آیا دستکوب بودن برای تعویض پلاک با وجود درج در برگه سبز مشکلی به وجود می آورد؟ چطور میتوانم با تمام شدن وکالت تعویض پلاک کنم؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را به طرفیت ورثه مطرح نمائید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند علیه وراث متوفی طرح شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست فسخ علیه وراث دهید و یا زمان تعویض پلاک باید از وراث صاحب سند وکالت بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند علیه وراث متوفی طرح شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در حال حاضر فقط از طریق دادگاه باید اقدام کرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام علیه وراث دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سندرسمی را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را به طرفیت ورثه مطرح نمائید