مشاوره حقوقی رایگان - اخراج زن توسط شوهر

همسربنده من رو از منزل بیرون کردند ومن رو تهدید می کنن حتی لباس هم به من ندادن نفقه هم ندادن پسرم رو نمی‌ذارن ببینم پولی هم ندارم برم شکایت کنم اگه میشه من رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می توانید دادخواست مطالبه نفقه معوقه را از دادگاه خانواده نمایید . می توانید برای ملاقات فرزند دادخواست ملاقات فرزند مشترک و در ابتدا دستور موقت ملاقات از دادگاه خانواده محل در خواست نمایید. چنانچه فرزندتان بالی 7 سال و یا زیر 7 سال سن داشته باشد در خصوص حضانت او نیز شرایطی دارد. بهتر است با وکیل دادگستری مشاوره و اقدام نمایید .

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام
جهت احقاق حقوق خود حتما می‌بایست شکایتی انجام شود
از طریق دادگاه خانواده میتوانید برای دریافت نفقه و ملاقات فرزندتان دادخواست بدهید