مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بیرون کردن زن از منزل

شوهرم به خاطر ندادن مهریه داره خیلی زجرم میده 9 ماهه از خونه بیرونم کرده و حالا هم میگه خودم رفتم ! الآنم مطمئنم چیزی به اسم خودش نداره من چطوری ثابت کنم بیرونم کرده؟ جز شهادت شهود مدرکی ندارم و آیا میتونم برای مهریه حداقل زندانیش کنن؟ می‌خوام یک مدت بخاطر مهریه یا بیرون کردنم زندانی بشه که اینقدر عذابم نده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید مهریه خود را از طریق اجرای ثبت اقدام کنید اگر مالی دارد توقف کنید در غیر این صورت دادخواست مطالبه مهریه دهید در صورت عدم پرداخت حکم جلب وی را بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به منزل مشترک برگردید اگر قفل را عوض کرده بود با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید.
مهریه اگر نداشته باشد می تواند دادخواست اعسار بدهد که در این صورت به صورت اقساطی پرداخت می شود