مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار

سلام
وقت بخیر
همسر سابق بنده حدود 20 روز پیش مهریه اش رو اجرا گذاشته و به ثبت شکایت کرده و خودرو بنده توقیف شده
ولی هنوز دادگاه نرفتیم
چه زمانی باید درخواست اعسار بدم
چون بنده حدود 2سال هست که شغلی ندارم که درآمد مشخص و ثابت داشته باشه و هیچ سابقه بیمه ای هم در این 3 سال برام رد نشده
تا حدودی هم تو اسنپ فعالیت کردم و نامه اسنپ رو هم به ثبت ارائه دادم

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
هم زمان با رسیدگی و قبل از صدور حکم در دادگاه باید اعسار بدید.
موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی از دادگاه و ابلاغ اجرائیه می توانید دا‌دخواست اعسار بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پس از صدور رای قطعی امکان تقدیم اعسار وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از صدور حکم محکومیت مهریه از دادگاه باید دادخواست اعسار داده شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اعلام بیکاری و مدارک کار در استپ میتوتنید ماشین خود را ازاد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پس از صدور رای قطعی امکان تقدیم اعسار وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اعتراض خود را به رئیس اداره ثبت بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بعداز صدور حکم محکومیت به مهریه میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اعسار از چی هزینه دادرسی یا محکوم به؟ اعسار از هزینه دادرسی در ابتدا همزمان با خواسته امکان‌پذیر است و اعسار از محکوم به بعد صدور راز قطعی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از صدور حکم قطعی از دادگاه و ابلاغ اجرائیه می توانید دا‌دخواست اعسار بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بعد از صدور حکم قطعی از دادگاه و ابلاغ اجرائیه می توانید دا‌دخواست اعسار بدهید