مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کلی حساب هام

سلام وقت بخیر. من کلی حساب هام مسدود شده نمیدونم کجا باید برم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از بانک سوال کنید تا مشخص شود کدام مرجع اقدام کرده است سپس می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به شعبه مسدود کننده حساب مراجعه تا مرجع توقیف کننده را به شما اعلام نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از مرجع بانک بپرسید که کجا مسدودش کرده و سپس برای حل مشکل اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا به بانک مراجعه کنید احتمالا وارد سایت شرط بندی شده اید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام مراجعه به بانک کنید نامه توقیف حسابتون روی سیستمشون هست متوجه میشین از چه مرجعی توقیف شده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از بانک سوال کنید که از چه مرجعی دستور توقیف حسابها صادر شده است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

به شعبه ای که دستور مسدود کردن حساب داده مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از بانک سوال کنید تا مشخص شود کدام مرجع اقدام کرده است سپس می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید.