مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب های بانکی. در خصوص درخواست مهریه.

با سلام
بنده دیروز توسط پیامک و مراجعه به سایت عدل ایران (ثنا) متوجه شدم که کلیه حساب های بانکی من به دلیل درخواست همسرم مبنی بر پرداخت مهریه مسدود شده است و این در حالی است که من هیچگونه نامه و یا پیامک و حتی اطلاع رسانی همسرم از این موضوع نداشته ام. من به اندازه کافی پول در حساب های خود جهت پرداخت مهریه داشته ولیکن حساب ها مسدود میباشند. من اگر از درخواست همسرم اطلاع داشتم در مدت مقرر نسبت به پرداخت مهریه اقدام نموده بودم. لطف کنید راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

علی جعفری فرد

علی جعفری فرد :

با سلام
به مرجع بازداشت مراجعه و بعد از پرداخت مهریه حسابها رفع مسدودی خواهد شد. هر چند چنانچه شما در یک حساب به میزان مهریه موجودی داشته باشید نبایستی سایر حسابها و اموال توقیف میشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رضایت همسر بابت مهریه جلب میشود میتوانید حساب ها را رفع مسدودی کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به شعبه مربوطه مراجعه و آمادگی خود را جهت پرداخت مهریه اعلام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به مرجع مسدود کننده مراجعه کنید و عنوان کنید که مهریه همسرتان را پرداخته اید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با مراجعه به شعبه اعلام آمادگی در پرداخت مهریه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به واحد اجرای ثبت اعلام کنید که قصد. پرداخت مهریه را دارید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به مرجع مسدود کننده مراجعه کنید البته میتوانید رضایت همسر را هم برای رفع مسدودی سریع جلب کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق مرجع مسدود کننده حساب پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به شعبه مربوطه مراجعه کنید و آمادگی خود را جهت پرداخت مهریه مطرح کنید.

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام اعلام آمادگی خود،را به واحد مربوطه اطلاع دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به اجرای ثبت مراجعه نمایید و درخواست نمایید که از حساب شما مبلغ مهریه برداشت شود و از حساب شما رفع توقیف گردد

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما به اداره ثبت مراجعه و نسبت به پرداخت معادل مبلغ مهریه و هزینه اجرائیه اقدام نماید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
مهریه از حسابتان برداشت میشود .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مشگلی نیست پس از تامین تمامی حسابها باز میشود اگرچه باید ابلاغ میشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه توقیف کننده پیگیری کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی با اعلام کفایت موجودی حساب تقاضای رفع مسدودی سایر حساب هایتان را نمایید

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام
شما به بانک مراجعه و از طریق نامه ارجاعی به بانک به اجرای احکام مربوط مراجعه و اعلام کنید که در حساب موجودی هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر به اندازه مهریه زوجه پول در حساب داشته اید از قاضی پرونده بخواهید دستور برداشت از حساب به نفع زوجه و ر سپس رفع مسدودی را به بانک بدهد

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه و با پرداخت مهریه امکان دستور جهت رفع مسدودی حساب وجود دارد.

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

مسدودی به معنی توقیف موقته.مهریه پرداخت بشه حساب آزاد میشه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
مسدودی حساب شما بنحوی است که برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

میتوانید طی اعلام به مرجع بازداشت کننده حساب (حسب مورد دادگاه یا اجرای ثبت) طی ارسال لایحه آمادگی خود را جهت پرداخت اعلام نمایید و با پرداخت مهریه حساب شما رفع توقیف می‌شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مراتب را طی لایحه توضیح و اعلام نمایید تا مبلغ مهریه برداشت تا سایر حسابها رفع مسدودی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می بایست یا مهریه پرداخت شود و یارضایت زوجه اخذ گردد

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
معمولا با تقاضا و پیگیری زوجه واحد اجرای اسناد اداره ثبت اسناد تمام مراحل را از طریق پیامک به اطلاع زوج می رساند.یا پیامک های دریافتی شما پاک شده اند یا اینکه در شهر محل زندگی شما هنوز سامانه پیامکی بجز پیام های دادگاه،پیامهای اجرای ثبت ارسال نمی شوند.به اداره ثبت محل وقوع عقد مراجعه و تقاضای پرداخت مهریه کنید.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام به مرجع توقیف کننده حسابهای بانکی مراجعه و بعد از پرداخت و برداشت مهریه از موجودی حسابها تقاضای رفع توقیف کنید

یک وکیل :

درود؛
اگرباپرداخت مهریه مشکلی ندارید،میتوانیدبه دایره اجرای مهریه مراجعه و درخواست کسربه میزان مهریه ورفع توقیفی سایر اموال رانماییدیاباهمسرتان به توافق برسیدوبایکدیگربه دایره اجرا رفته ودرآنجا درموردپرداخت و اعلام رضایت زوجه پرونده را مختومه و رفع توقیف نمائید.
مؤیدباشید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام به اجرای ثبت مراجعه و نسبت به پرداخت مهریه و نیم عشر آن اعلام آمادگی کنید اگر با همسرتون به توافق برسید قطعا بهتر است در صورت توافق مجبور به پرداخت نیم عشر مهریه نیستید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
ضمن مراجعه و اعلام كفايت ساير حساب ها رفع انسداد خواهندشد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت امکان از خدمات وکلای دادگستری استفاده نمایید