مشاوره حقوقی رایگان - بستن راه توسط دیوار همسایه

سلام من یک باغی خریدم در سال 99 که یه جاده خاکی داشت الآن این جاده توسط همسایه بسته شده واز قرار معلوم شکایت همسایه با مالک قبلی زمین بنده از سال 97 بوده وبنده در جریان نبودم وضعیت سند من تک برگ هست ودر توضیحات حد وحدود اشاره شده که غرب زمین به راه ,ولی سند همسایه قدیمی هست ورای دادگاه به کشیدن دیوار دارد چون از طرف مالکین قبلی اعتراضی صورت نگرفته رای هم قطعی شده الآن من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
باستناد سند در دستتان شکایت کنید و به حکم دادگاه اعتراض کنید.
موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان ممانعت از حق میتوانید طرح شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر برای شما ایجاد مزاحمت میکند میتوتنید تحت عنوان ممانعت از حق دادخواست دهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

میتوانید به جرم ممانعت از حق شکایت خود را طرح نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت مزاحمت و ممانعت از حق شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اسناد سما را دید و بررسی کرد سپس ارایه راهکار کرد ایه