مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از عبور و مرور

باسلام مایه زمین کشاورزی داریم که درختکاری کردیم وبرای رسیدن به باغ تقریبا هشت قطعه باغ وزمین کشاورزی هست که مانع عبور با تراکتور و وسایل نقلیه نمیشن فقط همسایه بغلی مانع تردد میشه که تردد برای عبور حیوانات هست وما هیچ راهی به جز اونجا نداریم ..چطور میتوانیم شکایت کنیم یاحق با اونهاست درضمن خودشون باماشین وتراکتور درهمان راه تردد دارن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از قدیم حق عبور داشتید نمی تواند مانع شود در غیر این صورت بهتر است توافق کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر از قدیم را ه عبور تراکتور وجود داشته حق معبر دارید، اگر نه که باید اجازه بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از قدیم حق عبور داشتید نمی تواند مانع شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه از قدیم حق عبور داشتید نمیتواند مانع شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر از قدیم حق عبور داشتید نمی توانند ممانعت از حق کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر از قدیم را ه عبور تراکتور وجود داشته حق معبر دارید، اگر نه که باید اجازه بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر از قدیم حق تردد داشته اید میتوانید در غیر این صورت باید اجازه بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر سابقه راه عبور زیاد باشد و راه عبور ، قدیمی باشد شما دارای حق ارتفاق ( حق عبور ) خواهید بود و همسایه نمیتواند مانع عبور شما بشود مگر ...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر حق ارتفاق مسبوق به سابقه باشد نمی تواند مانع گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از قدیم حق عبور داشتید نمی توانند ممانعت از حق کنند

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

اگراز قدیم حق عبور داشتید نمی توانند ممانعت از حق کنند

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

اگر راه قدیمی باشد
وجاده اختصاصی ایشان نباشد حق ممانعت ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر از قدیم حق عبور داشتید نمی تواند مانع شود