مشاوره حقوقی رایگان - سند وکالتی

با سلام
مادرم به بنده وکالت بلاعزل در فروش 6 دانگ ماشینشون رو دادن و من بدون تعویض پلاک، تغییر سند و برگ‌سبز 3 دانگ از این 6 دانگ رو به همسرم وکالت بلاعزل فروش دادم.
ایشونم تاکنون تغییری در وضعیت ماشین ندادن. یعنی همچنان سند، برگ سبز و پلاک به نام مادرم هست
خواستم بپرسم اگر بنده الان به عنوان وکیل مادرم خودم رو عزل کنم چون همسرم وکیل من بوده اونم عزل میشه یا باقی میمونن؟

پاسخ ها :

وکالت بلاعزل فروش خودرو وکالت بلاعزل