مشاوره حقوقی رایگان - دادن وکالت بلاعزل فروش یک ماهه خودرو سانتافه

با سلام خدمت اساتید بزرگوار . بنده 3سال پیش خودرو خود را به دوستم دادم و قرار بر این شد که به یکی از دوستانش که نمایشگاه دارد ماشین را به او بدهد تا بفروشد ولی بعد 3روز از تحویل خودرو به دوستم او پیش من آمد و گفت نمایشگاه میگوید ماشین با قیمتی که شما میگویید فروش نمی‌رود باید ماشینو ببرم تهران برای فروش و چون معلوم نیست چند روز طول بکشه یه وکالت بلا عضل فروش یک ماهه بدهم تا ایشان ماشین را در تهران بفروشد و پولش را به من بدهد من نیز اعتماد کرده و قبول کردم و وکالت به نام ایشان زدم ولی بعد از تمام شدن مدت وکالت هم ایشان نه خودرو را پس داد نه پولی داد که متوجه شدم خودرو را به نام خودش زده و بعد فروخته است شکایت کردم ولی به نتیجه نرسیدم ایشان گفتن من را نمی‌شناسم و خودرو را از شخص دیگری خریده و قولنامه کرده در آن جلسه فهمیدم دوستم خودرو را به قیمت پایین به این شخص فروخته و قولنامه کرده و پول را گرفته قاضی شکایت را رد کرد در صورتی که ایشان باید با من قولنامه میکرد و همه پول و چک‌ها را به اسم من می‌نوشت و به من تحویل میداد چون من در سند مالک خودرو بودم الان موندم چیکار کنم نه پولی گرفتم نه قولنامه ای امضا کردم

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. مستلزم بررسی اسناد است اما در هر حال، ثمن معامله از نامبرده یا دیگر ایادی ( حسب مورد ) قابل مطالبه می باشد