مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل فروش خودرو

با سلام. وانت آریسانی مدل 95 داشتم که به خاطر تصادف در پارکینگ بود و چون خلافی داشت و پول نداشتم مدت زیادی در پارکینگ ماند. به خاطر کرونا هم شغلم را از دست دادم و از طرفی بابت وام که گرفته بودم اقساط وام هم معوق گردید و ملک در رهن بانک در شرف به حراج گذاشتن شد. به متصدی تسهیلات بانک گفتم مهلتی بدین من ماشینم رو بفروشم و پول بانک رو بدم. پرسید ماشین چی هست و من همه را توضیح دادم گفت بانک نمیتونه بیشتر وقت بده ولی من برای ماشین مشتری دارم بیا وکالت بلاعزل به من بده. من میفروشم و پولش رو برای اقساط معوقه واریز می کنم. اما این کار انجام نشد و نه اقساط من پرداخت شده و نه پولی از او گرفتم. ماشین هم فروخته شده است. چگونه میتوانم به حقم برسم؟ هیچ گونه مبایعه نامه و قراردادی هم با ایشان تنظیم نکردم. فقط وکالت بالاعزل فروش در اردیبهشت 99 دادم و چون کارمند بانک بود به او اعتماد کردم.
توضیح این که ماشین دیگری داشتم فروختم و اقساط بانک را با این که وقت داشتم در آذر ماه 99 کلا تسویه کردم. اما با بررسی متوجه شدم بابت فروش ماشین هیچ پولی برای اقساط از طرف ایشان واریز نشده. ضمن این که از آن شعبه بانک هم به شعبه ای دیگر منتقل گردیده است.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، شکایت خیانت در امانت مطرح کنید