مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خسارت

یک زمین به متراژ 70 متر با کاربری مسکونی به مبلغ 180م در تاریخ 2 اربیبهشت 98 خریداری نمودم
فروشنده معامله رو یکطرفه فسخ کرد
خرداد ماه امسال دادگاه تجدید نظر رای به مالکیت زمین به اینجانب داد
لازم به ذکر است فروشنده از گرفتن مبلغ زمین تاکنون خودداری کرده است
ایا میتوانم ادعای خسارت کنم
اگر میشود چه مبلغی ب عنوان خسارت تعیین میشد؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وجه التزام تعیبن شده میتوانید بر اساس ان خسارات روزانه دیرکرد بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
خسارت بابت چه ؟
با نگرفتن مبلغ مزبور خسارتی به شما وارد نشده ولی به دلیل عدم تحویل زمین ممکن است بتوانید خسارت بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید خسارتهای خود را به موجب دادخواست مطالبه کنید