مشاوره حقوقی رایگان - رهن سند خودرو شخص حقیقی

سلام وقت بخیر، می خواستم مقداری پول به یه شخصی جهت سرمایه گذاری با سود معین پرداخت کنم جهت تضمین سرمایه سند ماشین رو میخواد به نامم بزنه ، سوالم اینکه مراحلش چطوریه ؟ و چیکار کنیم که از هر لحاظ محکم کاری باشه در بروز مشکل سرمایه ام و سودش کامل حفظ بشه ؟ و با چه عنوانی تو قرارداد نوشته بشه که سودش ربا نباشه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ماشین موجود باشد و ارزش داشته باشد به نظر تضمین خوبی است.
ولی اگر طرف قصد تقلب داشته باشد ممکن است که مشکل پیش بیاد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خانه اسناد رسمی اقدام شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دفاتر اسناد رسمی باید اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف سند خوردن ماشین به نام شنا نمی تواند تضمین مناسبی باشد چون هر لحظه امکان تلف شدن آن وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر ماشین موجود باشد و ارزش داشته باشد به نظر تضمین خوبی است.