مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد خرید سوله

باسلام خدمت شما سرور ارجمند.
ی ماه پیش قرارداد خرید سوله ای را با تمامی یک طرفه بودن قرارداد بستیم و بعد از یک روز که شنبه میشد فهمیدیم طرف فروشنده220میلیون گرون فروخته والانم هرکاری میکنیم قراردادو فسخ نمیکنه و ب زور میگه باید پای قرارداد بمونید.اولشم شاهدداشتیم ک گفته بود دو روز وقت میدم تا فکراتونو بکنید،منم چکاتونو نگه میدارم. ولی الان چکارو برگشت زده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که حق فسخ دارید می توانید معامله را فسخ کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اختلاف قیمت زیاد باشد باید فورا به استناد خیار غبن اعلام فسخ شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حق فسخ دارید ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست فسخ بدهید

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود اولا قرارداد بایستی توسط اهل فن بررسی شود حال چنانچه فسخی داشته باشید بایستی زودتر اعمال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورتی که حق فسخ دارید می توانید معامله را فسخ کنید