مشاوره حقوقی رایگان - صندوق وام خانگی

با سلام. ببخشید من یه صندوق وام ثبت نام کردم 100میلیونی ماهی 2میلیون قسط تا الان 12 نفر بردن اما صاحب صندوق هیچ قراردادی با ما ننوشته هیچ اساسنامه ای هم نداره فقط سر ماه تو گروه می‌نوشت فلانی برده ک اصلا مشخص نبود تقلب کرده راست گفته ب هرکی میخواسته می‌داده مفته قرعه شده حالا من بخاطر تقلب گفتم انصراف میدم میگه پول نمیدم تا آخر صندوق در صورتی قرار دادی بین ما نیست از دادگاه شکایت مطالبه وجه کردم آیا میتونم‌پولمو پس بگیرم مدارک تقلبشم دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود اینکه شما در این صندوق وجه واریز کردین با رضایت خودتون بوده ولیکن برای استرداد وجه که ریخته اید رسیدگی خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله آنچه داده اید را می‌توانید مطالبه نمایید
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید