مشاوره حقوقی رایگان - بازپسگیری پول صندوق

یکسال پیش صندوق فامیلی نوشتم و مرتب و به موقع اقساط رو پرداخت کردم الان دو ماهه صندوق تموم شده و پولمو نتونستم پس بگیرم هرچی تماس میگیرم امروز فردا می‌کنه
من چون ساکن شهر دیگه ای هستم نه برای قرعه کشی خبرم می‌کردند اصلا نمی‌دونم چیشد و نشد.
شیش ملیون و دویست تومن باید بهم بده اما امروز فردام می‌کنه چکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا یک اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه را ارسال کنید اگر نتیجه‌بخش نبود دادخواست به خواسته مطالبه وجه را به ثبت برسانید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
در صورت عدم حل مسالمت امیز
در ابتدای امر یک اظهار نامه برای صاحب و موسس صندوق ارسال و مطالبه وجه نمایید. در صورت عدم حصول پاسخ یا عدم ایفای تعهد در مهلت درج شده در اظهارنامه
1. دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه وجه به مبلغ مورد نظر به انضمام خسارات دادرسی و خسارات تاخیر تادیه تنظیم نمایید.
2.تحت عنوان کلاهبرداری از صاحب صنودق شکایت کیفری کنید که تنبیه شده و نسیبت ب دیگران نیز تکرار نشود