مشاوره حقوقی رایگان - آیا سفر بردن سفر حج و عتبات و خرید طلا می تواند دلیل بر پرداخت اجرت المثل زوجیت باشد

با سلام و احترام
همسر بنده بعد از 20 سال زندگی درخواست دریافت اجرت المثل داده اند از زمان جاری شدن عقد
در صورتیکه بدلیل سن کم همسرم ما 5 سال در منزل مادری سکونت داشتیم و در تمام این 5 سال اکثر کارها توسط مادرم انجام میشده و این مدت زندگی دو بار سفر حج و چندین بار سفر عتبات رفته و خرید طلا داشته که طبیعتا همه به جبران زحماتی که شاید کشیدند بوده
در 5 سال اخیر هم ایشان با عنوان کردن این مطلب که وظیفه ای در قبال بنده ندارند از انجام امور جاری زندگی که به بنده مربوط میشود امتناع کردند مانند شستن لباس پختن غذا که بنده شخصا این کارها را انجام داده ام و اعتراضی نکردم.
راهنمایی بفرمایید چگونه ادعای خود را در دادگاه اثبات کنم .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زوجه در صورت اثبات می تواند اجرت المثل خود رامطالبه نهایت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوجه در صورت اثبات اینکه مجانی کاری نکرده می تواند اجرت المثل را مطالبه کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این موارد میتواند موثر باشد ولیکن کافی نیست