مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من هفت ماهه عقد کردم و باکره نیستم
همسرم شهرستانه و به شدت اخلاقش تغییر کرده و به من بی توجهی میکنه و طی اختلافات و دعواهای شدید بین خانواده ها همسرم به زبون میاره که منو نمیخواد و با اخلاقم کنار نمیاد ولی میگه طلاقت نمیدم و دوست دارم مهریمم عندالمطالبس ولی هیچی نداره از اول با جیب پدرش جلو اومده
نصف جهیزیم دست خانوادشه و هیچ امضایی ازشون ندارم چجوری میتونم پس بگیرم جهازمو
دارم اذیت میشم اونام پس نمیدن میگن طلاها و هدیه هایی که پسرمون برات خریده پس بفرست حتی گل خواستگاری چیکار کنم یه راهی جلوی پام بذارید ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مراجع قضایی مطالبه نفقه و استرداد جهیزیه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست استرداد جهیزیه دهید و همچنین نفقه خود را بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مطالبه نفقه و استرداد جهیزیه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت مطالبه نفقه و استرداد جهیزیه می تواند به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود استرداد جهیزیه مطرح بفرمائید
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود