مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه تایپی مهندس نقشه برداری شمیم

سلام
نقشه برداری از طرف شهرداری اومد برای شمیم این آقا متراژ دقیقو درآورد اما موقع ارسالش به مرکز متراژ زمینو اشتباه تایپ کرده(کمتر از متراژ واقعی تایپ کرده) حالا نتیجه از مرکز اومده و این مهندس که اشتباه کرده نمیخاد خرابکاریشو اصلاح کنه و مدام از زیرش در میره میخواستم بپرسم از چه طریقی میشه ااشتباهشو تصحیح کرد و این شمیم برای اداره گاز گرفتم میخام ببینم اگه اصلاح نشه موقع گرفتن سند ثبتی دچار مشکل میشم؟چون متراژ زمینم فرضا 200 متر باشه موقع شمیم مشخص شد 230 متره اما موقع تایپ و ارسال متراژم نوشته 210 متر و دور تا دور زمینمو همسایه ها خودشون حصار کشیدن

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نظام مهندسی شکایت کنید دادخواست‌ حقوقی ضررر و زیان هم بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با ریاست اداره ثبت اسناد محل ملک موضوع را درمیان بگذارید تا مجددا کارشماسی طرح شمیم پیاده شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اداره ثبت اسناد محل ملک پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره ثبت پیگیری کنید