مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین توسط مسکن و شهرسازی

سلام بنده مدت دوسال هست زمینی خریداری کردم حالا که در طرح روستایی امده مسکن وشهر سازی سند مشاع اوردنند و به دادگاه شکایت کردنند که بنده زمین انها را تصرف کردم .
این زمینها بصورت محلی ودست نوشته رد وبدل شده ومن بصورت بنگاهی خریدم و فاقد مادر سند میباشد
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام .باید مدارک و مستندات شما به طور دقیق بررسی شود . اگرشخصی که ملک را به شما فروخته است مالک رسمی نباشد موضوع تحت عنوان فروش مال غیر و مستحقق للغیر درآمدن مبیع از لحاظ کیفری و حقوقی قابلیت رسیدگی دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
در شکایت تصرف عدوانی دادگاه موضوع را به کارشناسی ارجاع میدهد