مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت سرقتی

سلام
یه موتوری یکی از آشناها به عنوان امانت گذاشت خونه ما که پدرم با موتور اومد بیرون و گرفتنش چون موتور سرقتی بوده
ما رضایت شاکی گرفتیم و خسارتش رو دادیم
حالا پدر من دادن اوین و رضایت نامه روی پرونده خورده و هفته آینده دادگاهی میشه
ممنون میشم بگید آزاد میشه یا ن
در ضمن پدرم جانباز از کار افتاده هست

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

چنانچه عدم سونیت پدر محترم ثابت شود و چون رضایت شاکی را نیز اخذ کرده اید آزاد می شوند . به هرحال تشخیص با قاضی رسیدگی کننده است.