مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پلاک برای موتور سیکلت سرقت شده

باعرض سلام مزاحم شدم بپرسم بنده یک موتور مدل 90 دارم که مدت 7 سال پیش همراه کارت وسیله به سرقت رفت ومدت 2 سال پیش پیدا شد ولی باتوجه به جابجایی پلاک توسط سارقین تا همین دوماه گذشته دوندگی کردیم تا از پارکینگ ترخیص شود میخ‌واستم بپرسم باتوجه به گذشت بیش از10 سال از ساخت موتور و همچنین با وجود اینکه پلاک خود وسیله ایران بوده وکارت نیز موجود نیست چگونه میتونم پلاک براش بگیرم و ایا پلاک ایران بهم تعلق خواهد گرفت یا خیر. متشکرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما همان پلاک قبلی را به شما میدن با کارتش

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدل و مشخصات موتور بررسی شود تل مورد تایید افسر راهور قرار گیرد

یک وکیل :

با سلام
بله قابل پیگیری است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به پلیس محترم راهور مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قابل پیگیری است.از طریق پلیس راهور پیگیری کنید

یک وکیل :

با سلام و درود به اداره راهنمایی رانندگی مراجعه نمایید