مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه نامشروع شوهر

سلام مدتیه که فهمیدم شوهرم با زنی در ارتباطه که خونش میره منم میخوام جدا شم چون داره خیانت میکنه و پول بهش میده میتونم اون لحظه که تو خونه هست به پلیس زنگ بزنم صورت جلسه کنه که تو دادگاه کمکم کنه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید از همین طریق مدرک داشته باشید و تحت عنوان رابطه نامشروع از هر دو نفر شکایت کنید

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

سلام بله صورت جلسه کنند حتما برای طرح شکایت برای شما مفید است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر مطمئن هستید که با زنی در ارتباط است می توانید در زمان حضور در آنجا با 110 تماس بگیرید و در صورتی که دستگیر شدند می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت خود را پیگیری کنید که در صورت اثبات موضوع در پرونده طلاق می تواند به شما کمک کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله صورتجلسه شود ممکن است رابطه نامشروع تلقی گردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در حل در اثبات موضوع رابطه نامشروع موثر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما نمی توانید شاکی باشید ولی می توانید اعلام کننده جرم باشید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و باید ادله داشته باشید و این یکی از ادله هاست