مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق سنوات بعد از استعفا از ارگان دولتی

بنده 15 سال سابقه کار بصورت رسمی در بیمارستان دولتی را در یکی از شهرستانها دارم و ساکن تهران هستم .بدلیل تاهل و صاحب فرزند زیر یکسال قادر به رفت و امد به شهرستان و محل کار نمیباشم .
سوال من این است ایا بعد از استعفا میتوانم سنوات و پاداش این 15 سال را از دانشگاه علوم پزشکی مطالبه کنم لطفا قانون و ماده ان را بفرمایید. ممنون از راهنماییتان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای این موضوع باید از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از کارگزینی اداره متبوع پیگیری نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جزئیات امر را از همان ارگان سوال فرمایید