مشاوره حقوقی رایگان - حکم734

سلام وقت بخیر کسی که در دادگاه بدوی برای ماده قانونی734حکم یک سال زندان درنظر گرفتند ایا در دادگاه تجدید نظر میشه تبدیل به پول کرد؟درمتن قانونی اومده حبس بین 1الی5سال و یا مبلغ تعیین شده ؟امکانش هست از این بند ویا که پول هست به جای حبس یک سال تغییر پیدا کنه؟یا راه حلی هست؟درضمن هیچ سابقه کیفری هم نداره و اینکه اول بهش حکم 744و745زدن که راهی دادگاه شد ولی در اخر حکم 734بهش زدند ممنون میشم راه حلی هست بفرمایید و راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به قاضی رسیدگی کننده و شرایط پرونده و متهم ان دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادگاه تجدیدنظر پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از اختیارات قاضی است که کدام مجازات را انتخاب نماید و این امکان وجود دارد که دادگاه تجدیدنظر مجازاتی را که مناسب به حال محکوم علیه باشد انتخاب حکم بدوی را تغییر دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اختیارات قاضی است که کدام مجازات را انتخاب نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این امکان وجود دارد که دادگاه تجدیدنظر مجازاتی را که مناسب به حال محکوم علیه باشد انتخاب حکم بدوی را تغییر دهد