مشاوره حقوقی رایگان - استناد به مدارک پرونده مختومه

با سلام
پرونده ارثی در یک شعبه حقوقی یک شهرستان کوچک برای تقسیم ترکه تشکیل شده مدارک انحصار وراثت و لازمه درون آن موجود است قاضی به دلیل پرداخت حق خواهان با متصرف رد دعوی صادر نموده پرونده بایگانی شده و شماره بایگانی دارد
حال یکی دیگر از وراث که اینجانب هستم آن انحصار وراثت را در دست ندارم به همان شعبه درخواست تقسیم ترکه بدهم میشود در مدارک لازم مانند گواهی فوت و انحصار وراثت و سایر مدارک به آن پرونده مختومه استناد کنم ایا قاضی درخواست بالا کشیدن پرونده مختومه یک ماه پیش را میدهد چون سایر وراث انحصار وراثت را در دسترس من نمیدهند تا نتوانم حق خود را بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید از دفتر کل شورا حل اختلاف درخواست گواهی انحصار وراثت کنید و سپس دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت وراث حین الفوت دهید تا سهم همه مشخص شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و رونوشت گواهی انحصار وراثت را بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با توجه به اینکه انحصار وراثت در گذشته صادر شده هر جایی که آخرین محل سکونت متوفا می باشد به شورای حل اختلاف آنجا مراجعه نمایید و با دادن مشخصات و کد ملی شعبه شورا مشخص و با ارائه کارت شناسایی یک برگه انحصار وراثت دریافت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید به مدارک آن پرونده استناد نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شورا حل اختلاف درخواست گواهی انحصار وراثت کنید و سپس دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت وراث حین الفوت دهید تا سهم همه مشخص شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق شعبه انحصار وراثت تقاضای کپی گواهی انحصار وراثت را کنید. مسیر پیشنهادی شما ممکن است به نتیجه نرسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جهت اخذ گواهی انحصار وراثت به شورای حل اختلاف مربوطه مراجعه کنید