مشاوره حقوقی رایگان - مدت سیزده سال حق سنوات را به من پرداخت نکرده اند

با سلام و خسته نباشید ، مدت یازده ماه پیش عابر پیاده بودم تصادف کردم ، طول درمان از پزشکی قانونی و همچنین استعلاجی از دکتر مغز و اعصاب و دکتر ارتوپدی که بعد از ده ماه درمان نوشتند برایم صعب العلاج و کار افتادگی ، هنوز کمیسیون پزشکی تعیین نکرده ، مدت پانزده سال بیمه دارم و شصت سال سن من است . سیزده سال در بیمارستان کار می‌کردم ، تبصره چهار بودم. حالا که استعلاجی هستم بیمارستان دیگر قرارداد با من نمی‌بندد برای درمان و هزینه دارو ، درخواست علی‌الحساب سنوات کردم و گفتم چک هم میدهم تا زمانی که سنوات را دادند این مبلغ از را از چک برداشت کنند ، ولی بیمارستان می‌گوید ما چک را قبول نداریم ، و ریالی تاکنون به من کمک نکرده‌اند با اینکه می‌دانند وضع خوبی ندارم می‌گویند تا نامه کارافتادگی یا بازنشستگی از تامین اجتماعی نیاوری ما ریالی پول پرداخت نمی‌کنیم.
خواهشمندم برایم توضیح دهید چه مراحل قانونی پیش بگیرم ، باتشکّر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است قبل از اقدام دیگری با شماره تماس گویا اطلاع رسانی سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید 1420

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص ما به مراجعه کنندگان پیشنهاد می کنیم که با تلفن 1420 تماس بگیرد کارشناسان تامین اجتماعی به صورت شبانه روزی پاسخگوی این سوالات را انجام می دهند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با تلفن 1420 تماس بگیرد کارشناسان تامین اجتماعی به صورت شبانه روزی پاسخگوی این سوالات را انجام می دهند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است حضوری یا تلفنی از طريق تامین اجتماعی پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید و با1420تماس بگیرید