مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حق سنوات و افزایش یا ترمیم حقوق مصوبات وزارتخانه ای و کشوری از طرف علوم پزشکی ...

سلام و احترام
بنده پرسنل قراردادی علوم پزشکی .... از سال 80 می باشم.5 سال اخیر سنوات را پرداخت نکردند.قبل از آن اعلام کردند کسانی که میخواهند سنوات را اخر دوره 30 ساله کاریشان بگیرند اعلام کنند، کسانی هم که میخواهند اخر سال بگیرند معرفی کنند.من از کسانی بودم که اعلام کردم اخر هر سال بگیرم و دانشگاه متعهد شد اخر سال به افرادی که اعلام شده پرداخت نمایند. اما الان پرداخت نمی کنند و عملا خلف وعده کرده اند.زمانی هم که اعتراض می کنیم میگویند اینجا هیات امنایی است و بنا به سلیقه شخصی راجع به حق و حقوق کارمند تصمیم می گیرند.تمام مصوبات وزراتخانه ای و کشوری را که کمک و یا افزایش حقوق داشته باشد جلوش را می گیرند و مستبدانه و خودخواهانه رفتار میکنند.چکار میتوان کرد؟ خیالشان هم راحت است که میگویند اگر هم شکایت کنیددستتان به جایی نمیرسد اینجا هیات امنایی است و رای به نفع دانشگاه می دهند؟ایا هیات امنای علوم پزشکی... بالاتر و فراتر از قوانین کشوری است؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به دیوان عدالت اداری با مستندات شکایت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید